Wie zijn we?

KA construct ontwerpt, levert en installeert al meer dan 45  jaar aluminium maatoplossingen voor ramen, deuren en gevels voor de project- en residentiële bouw.

"Van profiel tot project" begeleiden we u met kennis van zaken. Samen met ons R&D team kunnen we snel originele profielconcepten uitwerken en realiseren.

Wie we zijn en waarvoor we staan hebben we samengevat in een helder missie-, visie en waardenverhaal. Dat we elke dag opnieuw schrijven. In ons eigen atelier en bij u op de werf (zie ook het KA Construct charter).

We denken mee met architect en aannemer!

Samen met architecten en bouwondernemers zorgen we voor meerwaarde door het leveren van kwaliteit en continuïteit en bevorderen we het duurzaam karakter van alle projecten waarbij we als partner-constructeur betrokken zijn.

Dit doen we steeds betrouwbaar en met respect voor de klant en zijn project.

Hoe werken we?

Met goed opgeleide, eigen mensen
De productie, de montage en de plaatsing van onze ramen, deuren en gevelsystemen worden uitgevoerd door ervaren, vakkundig opgeleid personeel. Opgevolgd en ondersteund door projectverantwoordelijken die maar één doel voor ogen hebben: uw tevredenheid.

Met de kwaliteitsprofielen van Sprangers
Sprangers profielen zijn al meer dan 50 jaar een kwaliteitsnorm op de markt. KA construct zet die kwaliteit om in raam-, deur- en gevelsysteemtoepassingen die concreet bijdragen tot de esthetiek en het duurzame karakter van uw project. Met dank aan de innovatieve inbreng van onze r&d experts.

Volgens de strengste normen en regels
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de ‘richtlijnen voor aluminium schrijnwerk’ van de Federatie van Aluminium Constructeurs. Alle producten en toepassingen beantwoorden aan de actuele wettelijke normeringen. Alle ramen worden geleverd met CE-markering.